Egyéni tálcás tálalási rendszerek gyártója.

MENÜ-MOBIL RENDSZER LÉNYEGESEBB JELLEMZŐI

A tálcák kifejezetten pavilonrendszerű intézmények egyéni tálcás ellátására lettek kifejlesztve, az alábbi követelmények teljes kielégítésére:

  • maximális melegentartási idő (1,5-2 óra) az étkezésre megengedett hőmérséklettartományban;
  • kiszállítás rossz minőségű összekötő utakon a pavilonok között, lejtőkkel;
  • hosszú kiszállítási időtartam, autóval történő kiszállítások intézményen kívülre;

A megoldás az, hogy nemcsak a tálcát fedi le a felső melegentartó tető - ez a megoldás a fenti követelményeket nem elégíti ki megfelelően - hanem az egyes edények egyenként speciális műanyag fedőkkel tökéletesen zárhatók, melyek kezelése a páciens számára igen egyszerű, és az egyes ételkomponensek edényzetét csak fogyasztáskor kell kinyitni.

  • kompaktsystem (Euronorm), a szigeteléshez és stabilizáláshoz, kitűnő minőségű speciálisan kifejlesztett polypropilén - polyuretán hab "FCKW mentes", igen magas hőszigetelés;
  • a tálcák egymásra helyezhetőek, az edényzet szintén;
  • a felső részt a tálcás alsó résszel együtt kiszállításhoz le lehet zárni tolózárral;
  • higiéniai követelményeknek tökéletesen megfelel - egy darabból van kialakítva, ezáltal nincs hegesztési, ill. ragasztott felület;
  • mosogatógépben könnyen tisztítható;
  • modern konyhába integrálható (a jól átgondolt koncepció idő- és költségmegtakarítást eredményez);
  • igen hosszú élettartam;
  • a meleg- és hidegkomponensek a fix, zárt részben együtt tárolhatók - nincs melegátadás;
  • tálak meredek oldallal (mélyebben húzottak);
menu_01 menu_02 menu_03