Egyéni tálcás tálalási rendszerek gyártója.
MENÜ-MOBIL RENDSZER LÉNYEGESEBB JELLEMZŐI
A tálcák kifejezetten pavilonrendszerű intézmények egyéni tálcás ellátására lettek kifejlesztve, az alábbi követelmények teljes kielégítésére:
- maximális melegentartási idő (1,5-2 óra) az étkezésre megengedett hőmérséklettartományban;
- kiszállítás rossz minőségű összekötő utakon a pavilonok között, lejtőkkel;
- hosszú kiszállítási időtartam, autóval történő kiszállítások intézményen kívülre;
A megoldás az, hogy nemcsak a tálcát fedi le a felső melegentartó tető - ez a megoldás a fenti követelményeket nem elégíti ki megfelelően - hanem az egyes edények egyenként speciális műanyag fedőkkel tökéletesen zárhatók, melyek kezelése a páciens számára igen egyszerű, és az egyes ételkomponensek edényzetét csak fogyasztáskor kell kinyitni.
- kompaktsystem (Euronorm), a szigeteléshez és stabilizáláshoz, kitűnő minőségű speciálisan kifejlesztett polypropilén - polyuretán hab "FCKW mentes", igen magas hőszigetelés;
- a tálcák egymásra helyezhetőek, az edényzet szintén;
- a felső részt a tálcás alsó résszel együtt kiszállításhoz le lehet zárni tolózárral;
- higiéniai követelményeknek tökéletesen megfelel - egy darabból van kialakítva, ezáltal nincs hegesztési, ill. ragasztott felület;
- mosogatógépben könnyen tisztítható;
- modern konyhába integrálható (a jól átgondolt koncepció idő- és költségmegtakarítást eredményez);
- igen hosszú élettartam;
- a meleg- és hidegkomponensek a fix, zárt részben együtt tárolhatók - nincs melegátadás;
- tálak meredek oldallal (mélyebben húzottak);